Manresa
optimització web Disseny web Marketing online Registre de dominis Allotjament de dominis Botigues virtuals logo Creació de Botigues virtuals Desarrollo de tiendas virtuales

4.- Les Botigues virtuals de ManresaPortal

ManresaPortal, ofereix la possibilitat de completar el disseny i optimització de pàgines web amb botigues virtuals. Ja siguin botigues per a comerç electrònic b2b o b2c, és a dir, tant per a majoristes, com per a la venda al detall (o per als dos, podent oferir preus diferents depenent del tipus de client), i tant per a empreses que volen que els seus clients habituals facin les comandes per internet, com per a empreses que volen vendre per internet a clients desconeguts d’arreu del món.

ManresaPortal, però només ofereix serveis de qualitat i amb les màximes garanties. Recolzant cadascun dels projectes amb la implicació necessària per tal de que cadascuna de les pàgines web amb comerç electrònic que es desenvolupen ofereixi el màxim profit. Indicant l’opció que considerem més adequada, des del disseny fins la promoció posterior.

Enviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts