Manresa
optimització web Disseny web Marketing online Registre de dominis Allotjament de dominis Botigues virtuals logo Creació de Botigues virtuals Desarrollo de tiendas virtuales

1.- Creació de Botigues virtuals

Son molts els negocis que decideixen donar una oportunitat a internet per incrementar les vendes, i que al cap de poc temps s’adonen de que han fet una inversió que mai els donarà resultats. El motiu és simple. Les botigues virtuals, no només han de contenir els productes que es volen comprar, a preus competitius, i donar les suficients garanties, si no que a més, s’han de trobar fàcilment als cercadors, o dit d’una altra manera, han de sortir en bones posicions pel major nombre possible de resultats de les cerques.

Aconseguir que una botiga virtual aconsegueixi bones posicions als cercadors, és una tasca que només pot oferir amb certes garanties una empresa SEO (Search Engine Optimization). És a dir, una empresa que sàpiga optimitzar les estructures i continguts de manera que Google, MSN, Yahoo!.... puguin avaluar-los fàcilment i oferir-los entre els resultats. En aquest aspecte, no és suficient sortir en el resultat 200, és imprescindible aparèixer entre els primers resultats. Aquesta, és una tasca que depenent de l’àmbit d’actuació pot esdevenir més o menys feixuga i costosa... o fins i tot impossible per a empreses que no disposin del capital necessari, que en alguns sectors pot arribar a ser considerable.

Aquesta és la gran diferència que fa que les pàgines web amb botiga virtual per al comerç electrònic donin resultat. L’avantatge principal que pot oferir ManresaPortal a les botigues virtuals dels seus clients, és que fàcilment s’aconsegueix que els continguts de qualsevol de les pantalles apareguin en bones posicions als cercadors.

De tota manera, per tal que una botiga virtual tingui èxit, no és suficient amb que la trobin, cal que ofereixi altres avantatges, que poden anar des d’oferir un producte totalment diferenciat i que no es pugui trobar en altres pàgines, un servei al client més complet, uns preus competitius... fins un prestigi i reconeixement que faci que es confiï cegament en els productes per ser oferts en aquella pàgina. En aquest aspecte, des de ManresaPortal.com, s’ofereix l’assessorament i l’avaluació de la competència per tal de poder aconseguir el màxim profit, i també la viabilitat del projecte en qüestió.

Enviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts