Manresa
optimització web Disseny web Marketing online Registre de dominis Allotjament de dominis Botigues virtuals logo Creació de Botigues virtuals Desarrollo de tiendas virtuales

2.- Com crear una botiga virtual?

Quan ja s’ha decidit crear una botiga virtual, sempre, cal estudiar diverses opcions, i el pitjor que es pot fer, és prendre com a factor determinant el preu, ja que el més normal, és que com més barat menys prestacions. I a internet, les prestacions son les oportunitats d’aconseguir visites i per tant, vendes.

Un projecte de comerç electrònic amb garanties no és barat, ja que si bé una botiga virtual pot costar des de 100€ fins al que es vulgui, el més important, no és el cost, si no les oportunitats que pugui tenir per a oferir el màxim rendiment. Cal tenir en compte que s’hi haurà de dedicar molt de temps, i si la botiga no surt bé als cercadors, aquest temps acabarà sent temps perdut, juntament amb la confiança en la utilitat d’internet.

Cal tenir en compte aquest punt, perquè si bé tampoc és una garantia de bon funcionament que una botiga virtual per al comerç electrònic costi una fortuna, el desenvolupament de botigues virtuals amb garanties, no és barat.

Un cop és sabut que estructural i promocionalment tota pàgina web ambiciosa ha de reunir uns requisits especials que la facin prou atractiva, funcional i comercialment efectiva, cal tenir en compte que també té altres necessitats:

Productes (Estructuració i fitxes de cadascun d’ells).
Sistemes de pagament proposats (transferència bancària, Pay Pal, Targeta de crèdit, reemborsament...).
Transport (i terminis d’entrega).
Factures? Rebuts? Tiquets de caixa?
Requeriments legals (i més important, què es pot fer i què no!!)
Mecanismes d’atenció al client.
Registre o no d’usuaris (i què podran fer els usuaris registrats).
...

Tots aquests requisits s’han d’avaluar prèviament a la creació de les botigues virtuals, ja que oblidar-los provocarà problemes que poden fer fracassar qualsevol projecte de comerç electrònic, per més oportunitats reals que tingui amb el plantejament adequat.

A ManresaPortal, tots aquests punts han estat prèviament estudiats i avaluats, de manera que els problemes normals dels inicis en el comerç electrònic es vegin reduïts al mínim.

Enviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts