ofertes de treball programadors
manresa portal, promoció web en buscadors i disseny web
cat cas
.
 
manresa portal publicitat i promoció d'empreses per internet

 

3.- Disseny web i disseny de publicitat

En dissenyar pàgines web , molt sovint no es té en compte un detall de màxima importància, i és que si bé el disseny gràfic d'un anunci és bàsic per al bon funcionament a la resta de mitjans, internet, a part de l'aspecte gràfic un bon disseny web necessita altres coses, entre elles, el disseny de pàgines web ha de ser optimitzat per a cercadors .

En posar un anunci en una revista, diari, ràdio o televisió, el públic objectiu és el que ja té el canal escollit , aquelles persones que llegeixin, vegin o bé escoltin el mitjà tindran accés al missatge publicitari sense cap més problema, l'únic que cal fer, és trobar la manera de que la publicitat ofereixi uns trets diferencials que li permetin destacar entre la resta dels anuncis , i mantenir-se així en la memòria del lector, oient o bé espectador.

Per internet, la situació és més similar a la impressió i el repartiment de fulletons per a fer una bustiada, no és suficient un bon disseny, també s'ha de fer arribar al públic , amb la diferència que amb un disseny web adequat , la distribució pot limitar-se a les persones que a cada moment necessiten allò que ofereix l'empresa , és a dir, sense molestar ni fer perdre el temps a ningú quan no està interessat en el que l'empresa ofereix.

Per a aconseguir aquest objectiu, una pàgina web necessita una promoció activa , i que no es limita a un disseny gràfic atractiu, ja que el mitjà és internet, i les eines que serveixen per buscar les pàgines (cercadors com google, yahoo, live...), les ordenen tenint en compte els seus continguts, el nivell d'importància d'aquell tema en una pàgina concreta comparativament a les altres pàgines, i també l'interès que genera el contingut en altres pàgines web... entre altres.

En dissenyar pàgines web amb domini propi, implica necessàriament que la pàgina web de l'empresa va "per lliure" , i per tant, els resultats seran mèrit exclusiu de la pàgina, i conseqüència de la seriositat amb que s'hagi dut a terme tant el disseny web com la promoció posterior.

Cal per tant, que a més del disseny web , també cal ocupar-se de fer que el públic tingui un accés més fàcil a la pàgina web . Aquesta necessitat, s'ha de tenir en compte des del primer moment de desenvolupament web, ja que la mateixa estructura de la pàgina té una gran importància en la facilitat amb que es podrà localitzar als cercadors en un futur.

Si vol una informació més acurada sobre els trets bàsics de la optimització de pàgines web, pot llegir els següents apartats, o bé pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari d'informació:

Apartats:
1.- Detalls a tenir en compte en el disseny web.
2.- Què és el disseny web.
3.- Disseny web i disseny publicitari.
4.- Disseny web amb garanties.
5.- Referències en disseny web
6.- Disseny d'E-mail corporatiu
7.- Formulari d'informació sobre disseny web

Temes relacionats
0.- Què és el posicionament en buscadors.
1.- Optimització de pàgines i promoció web.
2.- Promoció de pàgines web i altes a buscadors.
3.- Com escollir dissenyadors de pàgines web.
4.- Com saber si les pàgines web estan ben optimitzades per a buscadors.
5.- Resum: Claus per aconseguir una pàgina web accessible i útil.

6.- Subvencions i ajuts per al disseny de pàgines web.
7.- L'experiència per a optimitzar pàgines web per a buscado
rs.

8.- Optimitzar pàgines web a tot Catalunya.


Enviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts