ofertes de treball programadors
manresa portal, promoció web en buscadors i disseny web
cat cas
.
 
manresa portal publicitat i promociˇ d'empreses per internet

 

1.- Detalls a ternir en compte en el disseny web

En arribar el moment en que una empresa decideix ser a Internet, per al disseny de la pàgina web pot confiar en el fill, l’amic o el parent de qui sigui, en aquell “noi que ho fa molt bé”..., o també pot planificar una presència que no degui tot el mèrit d’un possible èxit a la casualitat. És a dir, pot optar per escollir l'opció que més garanties ofereixi entre les moltes empreses dedicades al disseny web que es poden trobar.

La presència corporativa a la xarxa, pot resultar molt útil a una empresa, sempre i quan el disseny web es prepari buscant una efectivitat comercial. Per a aconseguir aquesta efectivitat, tant el disseny web com l’estructura de la pàgina i molts altres paràmetres, ha de respectar unes normes bàsiques i lògiques, que permetran a la pàgina no només ser atractiva a l’empresa, si no també als cercadors, que faran que les persones interessades en els productes i/o serveis que s’ofereixen, els trobin fàcilment.

Per aquests motius, cal assentar-se una estona i plantejar quines han de ser les característiques de la pàgina web, definir el disseny web més adequat, i també la finalitat, el grau d’implicació i la dedicació que es pot oferir a la pàgina web. Per a totes aquestes decisions, cal tenir en compte la disponibilitat, ja que és el que definirà finalment l’opció més adequada a cada cas.

Pot ser que l'objectiu del disseny web sigui únicament "complir" amb el que s'imposa com a una "obligació moderna", la de simplement "ser" a la xarxa. Si la presència a internet només pretén "ser a internet" com a finalitat, i no com a mitjà per a aconseguir una promoció comercial més completa, qualsevol alternativa de disseny web pot resultar vàlida , i no és necessari invertir els diners que una empresa professional requerirà per a aquesta presència. Per aquest tipus de disseny web, el millor és optar per la solució més econòmica, ja que estalviaran diners per a aconseguir uns resultats igualment de nuls.

Les pàgines web que ofereix ManresaPortal.com, a més de tenir un disseny web atractiu als visitants, aconsegueixen nous contactes comercials a l'empresa, que amb el temps i una bona gestió comercial podran esdevenir clients. Aquesta efectivitat es garanteix per contracte, ja que una part important dels serveis es cobren passats 12 mesos i només un cop assolits els resultats pactats .

ManresaPortal.com, ofereix el disseny web de pàgines que aconsegueixen visites que promocionen els productes de les empreses que opten per confiar en les nostres solucions per al desenvolupament de pàgines web , de manera que puguin aconseguir uns resultats que van molt més enllà de les persones i empreses que ja coneixen l'empresa . Un disseny web optimitzat per a cercadors , que a més garanteix que aquelles persones i/o empreses que no els coneixen però necessiten els seus productes i/o serveis contactin amb l'empresa , i a més d'això, també troben elements que li donen confiança, que li permeten diferenciar-se d'altres opcions possibles i igualment desconegudes per al futur client fins el moment.

Si vol una informació més acurada sobre els trets bàsics de la optimització de pàgines web, pot llegir els següents apartats, o bé pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari d'informació:

Apartats:
1.- Detalls a tenir en compte en el disseny web.
2.- Què és el disseny web.
3.- Disseny web i disseny publicitari.
4.- Disseny web amb garanties.
5.- Referències en disseny web
6.- Disseny d'E-mail corporatiu
7.- Formulari d'informació sobre disseny web

Temes relacionats:
0.- Què és el posicionament en buscadors.
1.- Optimització de pàgines i promoció web.
2.- Promoció de pàgines web i altes a buscadors.
3.- Com escollir dissenyadors de pàgines web.
4.- Com saber si les pàgines web estan ben optimitzades per a buscadors.
5.- Resum: Claus per aconseguir una pàgina web accessible i útil.

6.- Subvencions i ajuts per al disseny de pàgines web.
7.- L'experiència per a optimitzar pàgines web per a buscado
rs.

8.- Optimitzar pàgines web a tot Catalunya.


Enviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts