manresa portal publicitat i promociˇ d'empreses per internet

 

3.- Com escollir dissenyadors de pÓgines web

Quan es decideix contactar amb dissenyadors de pÓgines web per tal que s'ocupin del disseny i la programaciˇ de la pÓgina web de l'empresa, Ús possible valorar lae confianša de que son mereixedors, nomÚs observant alguns detalls.

1.- Cal evitar les pÓgines web en flash. En cas de ser un enamorat d'aquest tipus de pÓgines... endavant, per˛ tenint present que, les pàgines en flash costen de llegir als cercadors, i necessiten sempre una versiˇ en .html, cal desconfiar sempre d'aquells dissenyadors de pÓgines web que no donin importÓncia a aquesta segona versiˇ (aquests dissenyadors no saben quin Ús el punt vital de les pÓgines web... l'accessibilitat per als cercadors!! sempre i quan es vulgui que les pÓgines web tinguin visites, naturalment). Les pÓgines web en flash, per diversos motius no disposen de les mateixes oportunitats als cercadors, i si a més hi afegim que s'acostumen a combinar amb altres tecnologies... en fi. Cal tenir present que, naturalment, fer pÓgines amb dues versions és més feina de disseny, i per tant més cost, per˛ permet fer una millor optimitzaciˇ i promociˇ de les pÓgines web als cercadors, per tant amb una pÓgina web amb les versions flash i html es multipliquen les oportunitats que tÚ una ˙nica versiˇ en flash als cercadors, els dissenyadors de pÓgines web amb experiŔncia que s'interessen per aconseguir bons resultats en buscadors ho saben.

2.- Tampoc sˇn gens recomanables les pÓgines web amb frames (pantalles dividides en diverses seccions), ja que possiblement, en moltes ocasions en trobar-les als cercadors nomÚs hi apareixerÓ una part de la pantalla que s'hauria de veure (la capçalera, el menú, el cos de la pantalla sense capçalera ni menú...), a part que es facilita que una part de la pÓgina sigui aprofitada per tercers sense tenir el permÝs de l'empresa propietÓria de la pÓgina web, tot i que existeixen instruccions per evitar que aquestes pantalles siguin indexades, sˇn molt pocs els dissenyadors de pÓgines web que les utilitzen o fins-i-tot que les conŔixen.

3.- És molt important interessar-se pel sistema de promociˇ de pÓgines utilitzat, algunes vegades, simplement la resposta dels dissenyadors Ús que si es vol ni que sigui tramitar les altes de la pÓgina web als buscadors, el servei surt mÚs car. I el cert, Ús que aquesta possibilitat ni s'hauria de plantejar, ja que no promocionar les pÓgines web en cercadors, Ús deixar-les sense efectivitat, tot i que aquells dissenyadors de pÓgines web que no entenguin com a bÓsic en tota pÓgina web la optimitzaciˇ i la tramitaciˇ de les altes a buscadors, tampoc mereixen massa confianša, ja que tot el procÚs de disseny de les pÓgines web ha d'anar encaminat en aquest sentit, hi ha coses que fetes al moment no donen gaire feina, per˛ remenar tota la pÓgina web un cop acabada, Ús una tasca molt mÚs feixuga i per tant costosa. Confii en dissenyadors de pÓgines web que insisteixin en la optimitzaciˇ de la seva feina, aconseguirÓ resultats.

4.- Cal informar-se d'algunes pÓgines web realitzades pels dissenyadors candidats a dissenyar la pÓgina web corporativa. Sobretot aquelles pÓgines que hagin tingut prŔviament el tractament que es tÚ previst donar a la futura pÓgina corporativa. Ús molt important prendre nota de les referŔncies, ja que per actuar en consciŔncia i coneixement, s'hauran de comprovar els resultats que dóna cadascuna de les pÓgines web que hagin realitzat anteriorment els dissenyadors (naturalment, caldrÓ desconfiar de qui no doni referŔncies).

Si vol una informació més acurada sobre els trets bàsics de la optimització de pàgines web, pot llegir els següents apartats, o bé pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari d'informació:

Apartats:
0.- Què és el posicionament en buscadors.
1.- Optimització de pàgines i promoció web.
2.- Promoció de pàgines web i altes a buscadors.
3.- Com escollir dissenyadors de pàgines web.
4.- Com saber si les pàgines web estan ben optimitzades per a buscadors.
5.- Resum: Claus per aconseguir una pàgina web accessible i útil.

6.- Subvencions i ajuts per al disseny de pàgines web.
7.- L'experiència per a optimitzar pàgines web per a buscado
rs.

8.- Optimitzar pàgines web a tot Catalunya.

Temes relacionats:
1.- Detalls a tenir en compte en el disseny web.
2.- Què és el disseny web.
3.- Disseny web i disseny publicitari.
4.- Disseny web amb garanties.
5.- Referències en disseny web
6.- Formulari d'informació sobre disseny webEnviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts