ofertes de treball programadors
manresa portal, promoció web en buscadors i disseny web
cat cas
.
 
manresa portal publicitat i promociˇ d'empreses per internet

 

2.- Què és el disseny web

Cal tenir en compte que difícilment algú que entri a recrear-se i gaudir del meravellós disseny web de la pàgina corporativa tindrà intenció de comprar els articles que s'hi ofereixen o bé contractar-ne els serveis, la característica principal dels usuaris que saben què estan buscant és la pressa per trovar-ho, i per tant el que més valoren del disseny web és la facilitat per a arribar a la informació desitjada.

El disseny web , s'ha d'entendre com un tot que no només es compon dels elements gràfics i colors de cada pàgina, si no també la mateixa organització en una pantalla, i més important encara, l' estructura de les pantalles de les pàgines web , i la facilitat de l'usuari per a accedir allà on vol anar . Existeixen molts punts a tenir en compte en el disseny web , els que mereixen una especial atenció son tres aspectes prioritaris.

La imatge gràfica . El més important, és que el disseny web agradi a l'empresa , que les pàgines web siguin atractives , agradables, que no cansin la vista, que els colors no es confonguin amb facilitat (especialment pensant en persones amb deficiències visuals), i també que els espais més interessants de cadascuna de les pantalles de la pàgina web destaquin davant de la resta de continguts.

Així s'aconsegueix facilitar la consulta a l'usuari i estalviar temps (les imatges de la pàgina web han d'estar optimitzades per Internet, de manera que a més d'oferir un disseny web atractiu es carregarà ràpid i permetrà una navegació còmoda i eficaç, fins-i-tot per a aquelles persones que tenen connexions amb prestacions limitades).

La distribució dels continguts a les pantalles , també és prioritària en el disseny web . La pàgina ha de mantenir un ordre lògic , i sempre que sigui possible, mantenir una mateixa estructura i ubicació dels menús i continguts . També resulta útil que els usuaris puguin consultar la ruta de pantalles des de la pantalla inicial fins la que es veu (inici - empresa - situació), de manera que sàpiguen com han arribat, i poder tornar. També és important per a un disseny web adequat que la pàgina compleixi els estàndards del W3C , garantint així l'accessibilitat a la pàgina web.

L'estructura dels apartats , és un altre element important del disseny web , ja que cal que sigui el màxim d' intuïtiva per als usuaris, i ha de garantir la facilitat per a arribar a totes cadascuna de les pantalles de la pàgina web , aquest element és fonamental, no només per als usuaris, si no també per a aconseguir que la pàgina web tingui visites referides des de cercadors .

Si vol una informació més acurada sobre els trets bàsics de la optimització de pàgines web, pot llegir els següents apartats, o bé pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari d'informació:

Apartats:
1.- Detalls a tenir en compte en el disseny web.
2.- Què és el disseny web.
3.- Disseny web i disseny publicitari.
4.- Disseny web amb garanties.
5.- Referències en disseny web
6.- Disseny d'E-mail corporatiu
7.- Formulari d'informació sobre disseny web

Temes relacionats:
0.- Què és el posicionament en buscadors.
1.- Optimització de pàgines i promoció web.
2.- Promoció de pàgines web i altes a buscadors.
3.- Com escollir dissenyadors de pàgines web.
4.- Com saber si les pàgines web estan ben optimitzades per a buscadors.
5.- Resum: Claus per aconseguir una pàgina web accessible i útil.

6.- Subvencions i ajuts per al disseny de pàgines web.
7.- L'experiència per a optimitzar pàgines web per a buscado
rs.

8.- Optimitzar pàgines web a tot Catalunya.


Enviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts