ofertes de treball programadors
manresa portal, promoció web en buscadors i disseny web
cat cas
.
 
manresa portal publicitat i promociˇ d'empreses per internet

 

4.- Disseny web amb garanties d'èxit

La llarga trajectòria i àmplia cartera de treballs realitzats en l'àmbit del disseny web i optimització per a cercadors (la totalitat amb èxit de resultats), permet a ManresaPortal oferir una seguretat fora del que és habitual a l'hora de desenvolupar projectes de disseny web per a l'aprofitament d'Internet com a mitjà per a incrementar les vendes.

Aquesta seguretat en la consecució dels objectius dels projectes de disseny web optimitzat per a cercadors , en el darrer extrem es materialitza en el compromís de que si no s'aconsegueixen els resultats promesos, s'allibera al client del darrer pagament (compromís assumit per contracte) que té lloc als 12 mesos de l'entrega de la pàgina web, i que representa el 40% del total.

El termini té un motiu, que no és altre que donar temps a les pàgines web per a aconseguir uns resultats que s'han d'estabilitzar i mantenir en el temps.

Oferir aquests resultats en disseny web , és fruit d'un treball exhaustiu en l'estudi dels interessos dels usuaris d'internet, així com la utilització d'eines que permeten tenir en compte el màxim de maneres d'utilitzar els cercadors, arribant finalment a establir un procés de desenvolupament web que pràcticament assegura oferir suficients possibilitats en forma de combinacions de paraules com per a aparèixer en el màxim nombre possible de cerques relacionades amb el que realment interessa a l'empresa, i per tant aconseguir una gran quantitat de visites.

Disposar d'aquests coneixements i eines, permet iniciar l'estudi que finalment farà possible generar els continguts que permetran que a més d'un disseny web atractiu també sigui efectiu en visites i comandes.

No cal dir que a ManresaPortal, per a arribar a les visites no es recorre a trampes ni enganys, ja sigui al client o als cercadors ja que a la llarga, aquestes solucions només portarien al fracàs dels treballs de disseny web optimitzat per a cercadors que s'ofereixen, i la única cosa que es fa és facilitar pàgines que respectin al màxim els criteris en que es basen els buscadors per a la valoració de les pàgines, i això dóna molta més feina que fer trampes.

Si vol una informació més acurada sobre els trets bàsics de la optimització de pàgines web, pot llegir els següents apartats, o bé pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari d'informació:

Apartats:
1.- Detalls a tenir en compte en el disseny web.
2.- Què és el disseny web.
3.- Disseny web i disseny publicitari.
4.- Disseny web amb garanties.
5.- Referències en disseny web
6.- Disseny d'E-mail corporatiu
7.- Formulari d'informació sobre disseny web

Temes relacionats:
0.- Què és el posicionament en buscadors.
1.- Optimització de pàgines i promoció web.
2.- Promoció de pàgines web i altes a buscadors.
3.- Com escollir dissenyadors de pàgines web.
4.- Com saber si les pàgines web estan ben optimitzades per a buscadors.
5.- Resum: Claus per aconseguir una pàgina web accessible i útil.

6.- Subvencions i ajuts per al disseny de pàgines web.
7.- L'experiència per a optimitzar pàgines web per a buscado
rs.

8.- Optimitzar pàgines web a tot Catalunya.


Enviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts