manresa
optimització web disseny web marketing online registre de dominis allotjament de dominis logo manresaportal portalmanresa

Serveis de Marketing i promoció online a Manresa Barcelona

Ser a internet, pot acabar sent un èxit rotund, o un fracàs absolut. La diferència, moltes vegades és disposar d’un assessorament adequat, que permetrà aprofitar aquest canal de comunicació tan potent, i que cada dia que passa, n’és encara  una mica més.

Per a aconseguir que les campanyes de promoció a la xarxa donin un resultat efectiu, cal entendre que la promoció on-line té les seves particularitats, de manera que calen uns coneixements complementaris al Marketing tradicional.

Per a entendre la importància d’aquesta necessitat, s’ha de tenir en compte que cal fer arribar el missatge al públic que hi pot estar interessat, i aquest objectiu només s’aconseguirà posant la pàgina web de l’empresa allí on més vendes pot acabar generant. És a dir, allà on és més possible que qui busqui el que ven l’empresa vagi a buscar-ho.

Aquesta és la finalitat de ManresaPortal, i per a assolir els objectius, s’utilitzen eines i coneixements que comentem breument en els següents enllaços:

 

1.- Com escollir el domini més adequat?
Per a l’elaboració de les llistes de resultats de les cerques, els cercadors com google, tenen en compte més de 100 conceptes, i el domini que allotjarà la pàgina web, en formar part i de la url i ser aquest un dels conceptes que més es valoren, és més important del que pugui semblar.

Per aquest motiu, si es vol competir per conceptes com “cotxes”, el més adequat és que el domini contingui la paraula “cotxes”, i millor “cotxes-usats.com” que no pas “tot-cotxes.com”, ja que la valoració és més alta com més al principi de l’adreça es trobi la paraula clau.

Aquests principis, son una base per a poder tenir una pàgina el més útil possible. Tot i això, les empreses normalment no estan disposades a canviar el seu nom a internet, i per aquest motiu adquireix més valor el servei d’allotjament de ManresaPortal, ja que permet tenir diferents dominis en un mateix espai.

 

2.- Posicionament als cercadors
Aparèixer bé als cercadors, i en posicions destacades, és especialment important per a certs conceptes més rellevants als diferents àmbits de les empreses.

El posicionament web, és per tant un servei que cal oferir, i a ManresaPortal, es realitzen campanyes de posicionament als cercadors, que ofereixen grans resultats, pel fet que l’estructura i desenvolupament dels projectes permeten que els cercadors indexin perfectament els continguts de les pàgines, i per tant, no només s’aconsegueixin bones posicions pels conceptes definits, si no per tots els continguts de cada pàgina.

Les campanyes de posicionament web que ofereix ManresaPortal, tenen una durada de 6 mesos, i son prorrogables, a més d’incloure un seguiment de l’evolució dels termes potenciats, de manera que a mesura s’aconsegueix que uns conceptes es situïn, es canvien els termes per al màxim aprofitament dels treballs.

 

3.- E-mailing corporatiu
www.manresaportal.com/mailing

Enviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts