manresa portal publicitat i promociˇ d'empreses per internet

 

5.- Resum: Claus per aconseguir una pÓgina web accessible, ˙til i posicionament web en cercadors

Una pÓgina web accessible, Ús aquella en que els buscadors poden llegir el contingut amb facilitat, i per tant oferir-lo mÚs fÓcilment en les cerques relacionades amb el tema que tracta, aconseguint un millor posicionament web en buscadors, si no s'intenta al mÓxim aconseguir una pÓgina web accessible, el resultat Ús una pŔrdua de diners, ja que deixa de ser una pÓgina web ˙til per als usuaris.

Molt important per a aconseguir una pÓgina web accessible,
˙til i amb un bon posicionament web en buscadors

1.- No confiar en professionals d'altres Ómbits, un dissenyador web, no repara els pc's ni programes perquŔ no tÚ l'experiŔncia ni les eines adequades... Un informÓtic no coneix les particularitats de crear un disseny optimitzat de pÓgines web per a buscadors, que permet a les pÓgines aconseguir un bon posicionament web en buscadors. Aparentment pot ser el mateix, per˛ les estadÝstiques de les pÓgines web acabades demostren que no. Ja que una pÓgina web que no estigui ben optimitzada, mai no aconseguirÓ un bon posicionament web en buscadors, no atraurÓ visites, i si una pÓgina web no tÚ visites, no resp˛n a la seva finalitat.

2.- No confiar en qui no ofereixi garantÝes, es pot dedu´r que alg˙; no ens pot oferir una pÓgina web ˙;til si:
a.- Es mostra disposat a dissenyar una pÓgina ˙nicament en flash sense posar-hi pegues. A causa de la impossibilitat dels cercadors d'explorar-ne el contingut, el flash fa impossible aconseguir una pÓgina web accessible, i per tant ens impedeix aconseguir un bon posicionament web en cercadors.
b.- Promet primeres posicions en cercadors per conceptes concrets... aix˛ Ús impossible de predir.
c.- No ens dˇna una llista d'adreces de pÓgines realitzades amb anterioritat que ens permeti comprovar-ne l'efectivitat de la promociˇ (els secrets de la promociˇ en buscadors no s'aprenen en dos dies) alg˙; aixÝ, mai podrÓ oferir-nos una pÓgina que gaudeixi d'un bon posicionament web als buscadors.

3.- No estalviar una part del cost que Ús sens dubte la mÚs important de les pÓgines web.
Les pÓgines web que no estan optimitzades per a buscadors, no valen el que costen, ja que no sˇn accessibles, i mai no aconseguiran un bon posicionament web en cercadors.
Una pÓgina web que no tingui un bon posicionament web en cercadors, no rebrÓ les visites a que pot aspirar, ja que en aquest aspecte, els buscadors es poden comparar a nens petits, necessiten uns camins ben marcats per saber on van.
Si una pÓgina web no surt bÚ a buscadors, rebrÓ poques visites mÚs que les generades pel boca a boca, enllašos i aparicions publicitÓries, una pÓgina web accessible la visitarÓ qui necessiti els productes que s'hi anunciin tot i no conŔixer prŔviament l'empresa que els fabrica o comercialitza
, aixÝ s'aconsegueix tenir una pÓgina web ˙til.

4.- Cal desconfiar de qui vulgui cobrar a part la promociˇ en cercadors, qui no entengui com a una part essencial d'una pÓgina web la promociˇ, mai no es preocuparÓ de que el seu treball tingui Ŕxit.

5.- Visitar les pÓgines dissenyades pel candidat a dissenyador de la pÓgina web de l'empresa i comprovar que totes elles tenen un tÝtol adequat, que estigui relacionat amb el contingut de la pantalla web. Per fer-ho mÚs fÓcil, es pot anar a www.google.es i a l'espai de cerca posar-hi site:www.domini.com els resultats han de tenir sempre (o gairebÚ) un tÝtol, descripciˇ i adreša relacionats amb el contingut d'aquella pantalla, no sˇn criteris suficients per estar segur d'estar davant d'una pÓgina web accessible, per˛ Ús un bon principi, i possiblement aquesta pàgina acabarà tenint un bon posicionament web en cercadors per a aquests conceptes.

 

Si vol una informació més acurada sobre els trets bàsics de la optimització de pàgines web, pot llegir els següents apartats, o bé pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari d'informació:

Apartats:
0.- Què és el posicionament en buscadors.
1.- Optimització de pàgines i promoció web.
2.- Promoció de pàgines web i altes a buscadors.
3.- Com escollir dissenyadors de pàgines web.
4.- Com saber si les pàgines web estan ben optimitzades per a buscadors.
5.- Resum: Claus per aconseguir una pàgina web accessible i útil.

6.- Subvencions i ajuts per al disseny de pàgines web.
7.- L'experiència per a optimitzar pàgines web per a buscado
rs.

8.- Optimitzar pàgines web a tot Catalunya.

Temes relacionats:
1.- Detalls a tenir en compte en el disseny web.
2.- Què és el disseny web.
3.- Disseny web i disseny publicitari.
4.- Disseny web amb garanties.
5.- Referències en disseny web
6.- Formulari d'informació sobre disseny web

 


Enviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts