Disseny i optimització web a preus d'escàndol

Per tal què una pàgina ajudi a vendre, no és suficient amb un disseny web atractiu. L'explicació és simple, si qui vol comprar o contractar els seus serveis no la troba (principalment a Google), per més maca que sigui acabarà comprant a un altre proveïdor.

A ManresaPortal, volem ajudar als nostres clients a vendre més, i per aquest motiu tots els nostres treballs compleixen els principis d'optimització i inclouen treballs de posicionament, que els permeten aparèixer als cercadors el més amunt possible, ja que és l'única manera de que resultin rendibles a les empreses que representen.

Tot i que el resultat és molt millor, aquests treballs encareixen els projectes, i per fer-los més accessibles, els oferim 5 paquets promocionals molt econòmics, per donar a la seva empresa l'eina que necessita.

 

1.- Pack Fast and cheap !

pack fast and cheap

Espai a ManresaPortal, des de 300€/any + IVA

Per empreses que potser ja tenen pàgina web però volen aconseguir que els trobin als cercadors per un pressupost mínim i pels seus productes o serveis. Funciona, i és barat!

Característiques

Demanar informació

2.- Pack Hello Internet!

pack fast and cheap

Pàgina web amb optimització bàsica per 1.350€ + IVA. Pàgines web personalitzades, molt econòmiques i amb garanties.

El Pack Hello Internet , està pensat per empreses que volen provar en què consisteix ser a Internet amb una pàgina web sense fer una gran inversió... i més important, sense llençar els diners. Els nostres clients saben que funciona!.

Característiques

Demanar informació

3.- Pack Internet Works!

pack fast and cheap

Optimització bàsica de pàgines web existents a partir de 1.000€ + IVA

Per empreses que tenen una pàgina web que no els fa arribar clients. Podem fer que funcioni!

Característiques

Demanar informació

4.- Pack I can do it!

pack fast and cheap

Cletu CMS-SEO des de 2.500€ + IVA. Disseny de pàgines web amb àrea d'administració. permet actualitzar els continguts amb total independència ... i quan sàpiga que funciona pot afegir-hi catàlegs de productes, gestió d'usuaris...

Característiques

Demanar informació

5.- Pack Full Equipe!

pack fast and cheap

Cletu CMS-SEO des de 1.000€ + IVA i 100€/mes + IVA, amb actualitzacions de software incloses! Disseny de pàgines web amb àrea d'administració per poder actualitzar els continguts amb total independència. Inclou tutories i documentació pràctica per aprendre a elaborar els textos adequats per al màxim aprofitament de la pàgina.

Característiques

Demanar informació

 

Enviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts