manresa portal publicitat i promociˇ d'empreses per internet

 

2.- Promociˇ de pÓgines web i altes a buscadors

Si tenen pensat contractar serveis de disseny web per a la seva empresa, els Ús molt recomanable llegir aquest espai dedicat a la promociˇ de pÓgines web en cercadors i tramitaciˇ d'altes a buscadors, ja que les pÓgines web sense una bona promociˇ web en buscadors no sˇn pÓgines web ˙tils.

El motiu que ens la portat a crear aquest apartat de Manresa portal sobre altes i promociˇ de pÓgines web en buscadors, Ús oferir unes informacions bÓsiques que permetin a aquelles empreses interessades en tenir pÓgina web disposar d'unes nocions i criteris que els orientin entre la gran oferta de dissenyadors de pÓgines web.

Cada cop sˇn mÚs les empreses de Manresa, el Bages, Barcelona... que tenen pÓgines web. Algunes vegades el disseny de la pÓgina web va a cÓrrec d'un conegut o bÚ de l'informÓtic de l'empresa. Aquest Ús l'error mÚs com˙, ja que aquesta persona gairebÚ mai tÚ els coneixements necessaris sobre promociˇ de pÓgines web en buscadors. Per tant, no aconseguirÓ bons resultats, per molt que tramiti les altes de les pÓgines web en buscadors.

Altres vegades, es recorre a professionals en el disseny de pÓgines web (o persones que diuen ser-ne). Malauradament, gairebÚ sempre es tracta d'aquesta darrera possibilitat, i s'acaben llenšant els diners, ja que la pÓgina web no estÓ ben dissenyada (per molt vistosa que sigui) i a mÚs no es realitza una promociˇ web en buscadors adequada (si Ús que se'n fa alguna), obtenint com a resultat final una pÓgina web tan maca com ineficaš, ja que una pÓgina web no acaba amb el disseny i fent que funcionin els botons. Un cop fet aix˛, ve la feina pesada... la que no es veu i Ús la clau de l'Ŕxit o el fracÓs de les pÓgines web, i tramitar l'alta de la pÓgina web en buscadors no Ús suficient, tambÚ cal fer la promociˇ de les pÓgines web en buscadors.

Cal tenir present, que una bona alta i promociˇ de les pÓgines web en buscadors, Ús un procÚs molt laboriˇs (la optimitzaciˇ de pÓgines web en buscadors, pot requerir fÓcilment el mateix temps que s'ha dedicat al disseny) la tasca d'optimitzaciˇ web en buscadors, no s'aprecia fÓcilment, i a mÚs una part important s'ha de dur a terme un cop el client estÓ d'acord amb l'aspecte final de la pÓgina entregada pels dissenyadors de les pÓgines web. Per aquest motiu, i d'una forma totalment irresponsable, en moltes ocasions es deixa estar la promociˇ en buscadors, convertint les pÓgines web de les empreses en eines comercials totalment ineficaces-.

Si vol una informació més acurada sobre els trets bàsics de la optimització de pàgines web, pot llegir els següents apartats, o bé pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari d'informació:

Apartats:
0.- Què és el posicionament en buscadors.
1.- Optimització de pàgines i promoció web.
2.- Promoció de pàgines web i altes a buscadors.
3.- Com escollir dissenyadors de pàgines web.
4.- Com saber si les pàgines web estan ben optimitzades per a buscadors.
5.- Resum: Claus per aconseguir una pàgina web accessible i útil.

6.- Subvencions i ajuts per al disseny de pàgines web.
7.- L'experiència per a optimitzar pàgines web per a buscado
rs.

8.- Optimitzar pàgines web a tot Catalunya.

Temes relacionats:
1.- Detalls a tenir en compte en el disseny web.
2.- Què és el disseny web.
3.- Disseny web i disseny publicitari.
4.- Disseny web amb garanties.
5.- Referències en disseny web
6.- Formulari d'informació sobre disseny webEnviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts