FES DE MANRESAPORTAL.COM
LA TEVA PÀGINA D'INICI
[Inici] - [ A domicili] - [Bars i Marxa] - [Comerços] - [Ensenyament i autoescoles] - [Esport, lleure i aventura] - [Estètica]
[Imatge]
- [Immobiliàries] - [Motor] - [Professionals] - [Restaurants] - [Salut] - [Serveis diversos] - [Treball]
   

 

(tornar a la plana principal)

A g e n d a  N u p c i a l


Conscients que l'organització del casament és un fet d'una certa complexitat, us volem donar un model de referència, perquè la porteu a terme amb un cert ordre i tranquil·litat.Vosaltres sereu els encarregats d'afegir  o suprimir el que calgui, a fi i efecte d'adaptar-lo a les vostres pròpies necessitats.


Dotze mesos abans


Comunicarem als pares el nostre compromís. En cas de celebrar un casament religiós: Visitarem el mossèn de l'església on volem celebrar la cerimònia religiosa i li comunicarem la data que volem celebrar l'enllaç. Ell ens informarà dels tràmits que haurem de realitzar. Confirmarem la disponibilitat d'agenda del mossèn. Aprofitarem el benentès per a visitar l'església, comprovar el seu aforament, il·luminació, pàrquing, etc. Convindrem amb el mossèn les nostres intencions pel que fa a l'ornamentació floral de l'església, les fotografies, el vídeo, la música religiosa i qualsevol altre acte que volem portar a terme dins el recinte religiós. En cas de celebrar un casament civil: És important comprovar que tenim tot l'expedient previ complet i aprovat, només d'aquesta manera podrem fitxar la data del casament. Visitarem el restaurant o empreses de càtering i reservarem el dia i l'hora del banquet. Aprofitarem per informar-nos dels diferents menús de casament. Confirmarem al restaurant el menú que haurem escollit pel banquet. Confeccionaren una llista provisional de convidats.


Vuit mesos abans


Escollir els serveis de fotografia i vídeo. La núvia, juntament amb la mare, una amiga o familiar, escollirà el vestit que lluirà el dia de la cerimònia.
La boutique ens informarà sobre les dates de les emproves. Visitarem l'agència de viatges per informar-nos, com no, del nostre viatge de noces. El professional de l'agencia ens comunicarà les condicions de contractació. Això ho farem amb suficient antelació per tal d'assegurar-nos de la disponibilitat del nostre destí. Escollirem els serveis d'una soprano, solista, organista o d'una coral, si és tracte d'un casament religiós, així com d'un conjunt musical o disco-mòbil pel restaurant. Si el que celebrem és un casament civil, escollirem els serveis d'un conjunt musical o disco-mòbil per amenitzar la celebració en el recinte escollit. Escollir i encarregar els mobles i accessoris de la nova llar. Confeccionar la llista definitiva dels convidats, amb nom, adreces i números de telèfon.


Sis mesos abans


Escollir les invitacions de casament, i les targetes d'agraïment pels convidats. Escollir les targes personals del nostre nou domicili. Escollir la floristeria per l'ornamentació de la cerimònia i dels domicilis dels respectius nuvis.
Quatre mesos abans


Escollir el vestit per al nuvi. Contractarem el servei de limusina, cotxe d'època o carrossa que ens passejarà el dia del casament. Triar la música que volem, tant per la cerimònia religiosa, civil, com per al restaurant. Encarregar els records que es donaran als convidats al banquet.


Tres mesos abans


Donarem les invitacions als convidats, és recomanable indicar una data límit per a la confirmació d'assistència. La núvia farà una prova de perruqueria. Adquirir les aliances a la joieria. Aprofitarem per fixar-nos amb algun complement. Comprovar la validesa dels nostres passaports (en cas de viatjar en països de l'àmbit no comunitari)


Dos mesos abans


Adquirir el viatge de noces, si és que encara no ho hem fet. Un mes abans Comprovar la confirmació dels invitats i posar-nos en contacte amb els que no ens hagin respost, per tal de confirmar l'assistència a la cerimònia. Fer la distribució de les taules del restaurant (normalment, aquest, ens facilitarà un planell amb la col·locació de les taules)


Tres setmanes abans


Prova del menú del banquet amb els pares, si és que encarà no ho hem fet. Fer la prova definitiva de pentinat de la núvia.


Dues setmanes abans


Fer la darrera emprova del vestit del nuvi. Comunicar el nombre final de convidats al banquet al restaurant. Fes el teu comiat de solter/a.


Una setmana abans


Visitar els salons de bellesa per fer-nos una neteja de cutis i concertar dia i hora pels darrers retocs. Confirmar l'ornamentació floral. Confirmar fotografia i vídeo. Confirmar la música de l'església i del restaurant. Confirmar i revisar qualsevol aspecte organitzat.


El dia del casament Anar a la perruqueria o tenir cita amb el perruquer/a, a domicili. Procurar estar relaxat/ada, menjar una miqueta i..... Som-m'hi!.
Us desitjem moltes felicitats per aquest dia tan assenyalat !!!!!!

 


Email: maitemartinsepulveda@hotmail.com
www.musicapercerimonies.com


 

Enviar a un amic Imrpimir Compartir a Twitter Compartir a Facebook Compartir continguts